toppbild-vad-ar-fortini

Næringsdrikker til syke barn

Når barnet ditt er sykt og har behov for litt ekstra energi, kan Fortini være til hjelp. Fortini næringsdrikker er for barn fra 1 år og fås i flere ulike smaker og varianter, som milkshake, smoothie og creme (yoghurtlignende konsistens). Ved sykdom er Fortini en god måte å øke næringsinntaket på, slik at barnet raskere kan hente seg inn igjen.

Meny

Når er det anbefalt å gi barnet næringsdrikker?

Barn trenger god mat og balansert kost for vokse og utvikle seg best mulig. I de fleste tilfeller dekker vanlig, variert kost den næringen som de trenger. Ekstra energi og næring i form av næringsdrikker til barn kan være aktuelt etter lengre tids sykdom, og når barnets lege har vurdert behovet.

Gi barnet ditt avkjølt Fortini næringsdrikk i et glass eller i en kopp. Et godt tips er også å fryse ned en Fortini Smoothie og servere som is.

Fortini - en god måte å øke næringsinntaket på ved sykdom

Fortini er basert på mange års forskning på ernæring til syke barn, og næringsdrikkene er spesielt utviklet for medisinske formål. Fortini er utviklet med barnets behov og smakspreferanser i fokus, noe som har resultert i et bredt utvalg av smaker og varianter som barn liker. Fortini er en god måte å øke næringsinntaket på, når vanlig kost ikke er nok. Et godt næringsinntak hjelper nemlig barnet ditt med å hente seg inn igjen, når det ikke er helt friskt.

Se våre Fortini varianter

Nutricia er del av det globale næringsmiddelselskapet Danone, og har spesialisert seg på medisinsk ernæring til syke barn og voksne. Sykdom kan innebære at kroppen har behov for å få mer næring. Nutricias næringsdrikker er derfor et bra næringstilskudd til den normale kosten.

Les om Nutricia

Fortini næringsdrikker fås på sykehus, gjennom lege og er tilgjengelig via apotek, både reseptfritt og på blå resept.

Her kan du kjøpe Fortini